Sell Pengilang dan Pembekal Air Minuman Terus Dari Kilang (RO Water dan Ionised Alkali)HOME > DINING > FOOD AND BEVERAGES BACK TO LISTING ➲

3


Sell Pengilang dan Pembekal Air Minuman Terus Dari Kilang (RO Water dan Ionised Alkali)

Acqua9 Sdn Bhd adalah syarikat yang memproses dan mengilangkan Air minuman RO ( Reverse Osmosis ) dan Air ionised Alkali secara di botolkan dengan Jenama Syarikat Kami ACQUA (RO) dan ACQUA 9 (Ionised Alkali).

Kami juga menyediakan perkhidmatan Dispenser Air bagi kegunaan Pejabat Kerajaan Dan Swasta,Pusat latihan,Hotel,dan juga Rumah Ibadah.

Di Samping itu kami juga menerima tempahan bagi Menjenamakan produk Air Botol anda sendiri (OEM) Original Equipment Manufacturer.

Syarikat kami telah mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM), Sijil Halal (JAKIM),Sijil HACCP Dan Sijil ISO 22000 di samping itu juga kami juga memproses dan mengeluarkan botol kami sendiri yang Bebas dari BPA (BPA Free)

HARGA YANG DI TAWARKAN OLEH PIHAK KAMI AMAT BERPATUTAN DAN TIADA PIHAK PEMBORONG TERLIBAT. KERANA HARGA YANG BAKAL ANDA DAPAT ADALAH HARGA TERUS DARI KILANG.HARGA YANG DI TAWARKAN AKAN MENJADI LEBIH MURAH JIKA JUMLAH KUANTITI YANG DI TEMPAH TINGGI.

Sila Berhubung secara terus dengan pihak kami, jika pihak Tuan/Puan mempunyai sebarang pertanyaan atau kemusykilan.

36
Monthly Hits

3570
Total Hits

09 Apr 2015
posted on

Batu Caves
Selangor

This advertisement was posted on
09 April 2015.

Add a review

Share on

             

ShahAcqua9
Advertised by

0122625662
Contact Advertiser

Contact Advertiser [ − ] Hide

Name*


Email Address*


Contact No.


Message*

Code not clear? Click Here

Security CodeAdvertisement

Advertisement

Reviews Write a review to share with others what you think about the advertisement.
comments powered by Disqus
Advertisement